En severek izlediğiniz, youtube kanalları hangisi? Hadi herkes favori 3 youtube kanalını yorumlara bıraksın🙂 Tabi ki sadece 3 kanal değil, isterseniz daha fazla veya daha az kanal önerebilirsiniz😃
Ahmet_Turan İM Satranç Cüneyt Özdemir Socrates Dergi Kerem Gök
Ahmet_Turan benim en sevdiğim YouTube kanalları Barış Özcan Mendebur Lemur Tamer
Ahmet_Turan Alper Biçen Sokrates dergi Evrim ağacı Sdn Yusuf Kayaalp Jesser Porçay Hugola EmreMert Tv Dost Kayaoğlu daha çok vardır da aklıma gelmedi kusura bakma
Ahmet_Turan
1-Luser 2-Doğukan Adal 3-Barış Özcan
Benim en severek takip ettiğim youtube kanalları:
Ahmet_Turan Benim en severek takip ettiğim youtube kanalları: Colinfurze Bilgisayar Kavramları Barış Özcan Selman Kahya Gökhan Muharremoğlu Steve Cutts
Ahmet_Turan Benim en severek takip ettiğim youtube kanalları:
Colinfurze Bilgisayar Kavramları Barış Özcan Selman Kahya Gökhan Muharremoğlu Steve Cutts
Ekleme yapayım, burada bazı arkadaşlar yazınca aklıma geldi,
1-Bağlantıyı görmek için giriş yapın 2-Bağlantıyı görmek için giriş yapın 3-Bağlantıyı görmek için giriş yapın 4-Bağlantıyı görmek için giriş yapın 5-Bağlantıyı görmek için giriş yapın 6-Bağlantıyı görmek için giriş yapın 7-Bağlantıyı görmek için giriş yapın 8-Bağlantıyı görmek için giriş yapın 9-Bağlantıyı görmek için giriş yapın 10-Bağlantıyı görmek için giriş yapın
Alfabetik sıralamaya göre aboneliklerim.
Filme gitmeden önce Porçay Hugola Multiplayer Dost Kayaoğlu
En sevdiklerim bunlar
EdwardElricGERCEK Multiplayer izliyorsan Tunca’yı da biliyorsun sanırım. Hiç Komik Değil’e göz atmanı öneririm, Tunca ile birlikte üç kişilik bir ekip olarak çok iyi absürt komedi ve parodi videoları çekiyorlar.
-Duke of Canada -32.Gün Arşiv -Kashgar khanate -British Pathe
Bağlantıyı görmek için giriş yapın niçin dislike attın çok merak ettim
Dersaadet_Tuyugu0 bana da atmış
Dersaadet_Tuyugu0 Atatürke hakaret eden bir tarihçi müsfettesini izlediğin içindir hatta izlemekle kalmayıp üstad demişsin bu forumda disslike ı en çok hak eden insansın
Dersaadet_Tuyugu0 kadir mısıroğlu izlediğin için
Bunlar harici önerilenlerde güzel bir video çıkarsa onlara göz atıyorum.
Hasan_Dogu E peki bana neden atmış?
Dersaadet_Tuyugu0 Üstat Kadir Mısıroğlu derken “Keşke Yunan kazansaydı” diyen mi yoksa başka Kadir Mısıroğlu falan mı var?
Musa_Mert O