Soyle caylak - yazar seysi falan eksi sozlugun 18 yas altili versiyonu olsa iyi olurdu he ne yalan soyliyim tabi bos basliklar olmasin da forumdaki en bos baslik bu sanirim neyse
ben arada kullanıyorum ekşiyi, lazım oluyor. Ama gerçekten aşırı aşırı boş başlıklar da var orada. Onlar da olmasa küçük eleştiriler için gayet kullanışlı aslında.
Şu an için kullanılan scriptden daha iyisini bulmak imkansız ve olanlar da cep yakıyor. Olursa da ana dizine değil meramfenliler.org/sozluk gibi alt dizinde sitenin işleyişini bozmadan yapılır. O yüzden biraz zor, şimdilik.
Daha bir sürü küçük fakat kaliteli sözlük varken tüm yazarlarının nerdeyse para kazanmak için yazdığı ve iyi yazarların da uzun zamandır ortada olmadığı bir sözlüğü örnek almak…Bilgi edinmek için başlıkların başındaki entryler çok yararlı oluyor fakat 2019′un 2. yarısından itibaren yazılanları okumadan geçmek daha mantıklı.
makif ayrıca şuan foruma bir sözlük sistemi getirmek için çok erken olduğunu düşünüyorum.Zaten çoğu arkadaş sözlük gibi kullanıyor : D