Bence Dota 2 çünkü mekanikleri hem daha çeşitli hem de daha zevkli ama yeni oyuncular biraz zorluk çekebilir
Kesinlikle tetris hepsinden daha iyi bir oyun
Hemsefer_MG42 maalesef 21. yy da yaşıyoruz silkelen ve kendine gel
Hemsefer_MG42 haklısın gel tetris vs
DOTA 2′nin grafikleri ve skill animasyonlları daha cazip ve oynanışı daha zevkli bir oyun olduğunu düşünüyorum
Dota2′de geçirdiğin süre ne kadar merak ettim ;c
Mora 5000 küsür falan zd
Mora benim DOTA 2 de 1200 saatim var
xA Mora Sux görmedik mi bir
Gördüğüm kadarıyla çok zamanında çok zaman geçirenler oyunu bırakamıyor fakat lol hem grafikleri hem oynanış olarak daha iyi bence ki popülarite olarak dotanın çok üstünde
MehmetOrkunKaya popülarite konusunda haklısın zaten şuan çoğu insan dotayı oynamak yerine sadece turnuvalarını izlediğini söylüyor yanlış bilmiyorsam genel olarak dota nın turnuvaları lol den çok üstte ödül büyük olunca rekabet artıyo haliyle belki bu yüzdendir
MehmetOrkunKaya yaptır bilgisayarı crise girelim orkunnn
Tüm oyunlar bir yana Sims ve GTA ayrı bir yana
Dota 2 nin grafikleri lolden çok daha iyi dinamikleri de öyle ama heroes of newearth hayatımda gördüğüm en underrated oyun hem dinamikleri hem grafikleri gayet iyi. Sanirim seneye hon ölecek
Nochen duydum ismini ama hiç oynamadım nasıl oyun ? dotaya benziyor demişti arkadaşım
EdwardElricGERCEK sanirim aylik oyuncu sayisi 5000 civarında ama gerçekten eğleniyordum oynarken. Dota dan daha hızlı çok akıcı bir oyun. Bende 3-4 ay oynamıştım. Bir stüdyo hon u tekrar yapmadığı sürece oyun ölü kalmaya devam edecek.
Nochen aylık oyuncu sayısı 5000 ise zarar etmezler mi?
Nochen bakarım bi ara ama zaten dotadayken bile 10 dkda oyun bulması çok kanser ediyor baya çıldırırım herhalde oyun bulana kadar
Musa_Mert oyunun başı boş zaten yatırım yok ki zarar etsinler. Son turnuva 2016 da yapılmış
EdwardElricGERCEK hangi server da oynuyorsun ? Ben 2-3 dk da giriyorum
Nochen ping hangisinde iyi olursa mmra göre vs değişiyo belki ondandır