MehmetOrkunKaya Bilgisayarım LoL’de 10 FPS veriyor gerisini sen düşün 🤣 Ama chrome’u Google’a bütün tarayıcı verilerini vereceğini garantileyen bir kullanıcı sözleşmesini kabul ederek kullanabiliyorsun. Edge’de ise verileri verip vermeyeceğini kendin seçiyorsun. Sitelerin seni takip etmesini önleyebiliyorsun. Haber derecelendirme (NewsGuard) ve kuponlar (Honey) özellikleri var. NewsGuard sayesinde haber sitelerindeki haberler, bağımsız gazeteciler tarafından inceleniyor ve doğruluğu teyit edilen haberlerde, adres çubuğunun üzerinde bir işaret çıkıyor. Böylece yalan haberlerden korunmuş oluyorsun. Honey ise internet üzerinde, çeşitli alışveriş sitelerinde indirim sağlayabileceğiniz kupon kodları buluyor. Bu sayede tasarruf edebiliyorsunuz. Android de kullanıyorum ve Google Chrome kadar hızlı bence. Tek eksi yanı çeviri altyapısı olarak Microsoft Translator kullandığı için farklı dillerdeki siteleri saçma sapan çeviriyor. Ben de yazıları kopyalayıp Google Google Translate üzerinden çeviriyorum. PC üzerinde zaten Google Chrome kullanamam çok kasıyor ama Android’de Google Chrome’dan daha iyi bence.