Ayrıca neden x şıkkını seçtiğinizi belirtirseniz sevinirim.Benim fikrimce E-kitap (alınabilecek siteler:google play kitaplar,idefix)
huseyintahaerol normal kitaplar göz yormuyor ve ilk aldigimizdaki kitap kokusu bana çok güzel geliyor 😅
huseyintahaerol Bence e kitap yanında istediğin kadar kitap taşıyabiliyorsun çok hafif ve ıslandı derdi de yok. akşam da okuyabiliyorsun doğal ışık seçeneği de var göz yorma 0 ve kitapları çok çok ucuza bulabiliyorsun
huseyintahaerol normal kitap tabikide kitabı eline alınca mutlu oluyor insan🙂
E-kitap göz yoruyor, normal kitap gibi rahat değil.
Ankete oy veren arkadaşlar neden o seçeneği seçtiklerini lütfen yazsınlar, site biraz canlansın.
E-kitap alıştıktan sonra daha iyi oluyor. Seçim şansının çok olması iyi bir durum.
Ben e kitap okuyorum ama fakirlikten hepbdgsbshsg seçme şansım olsa tabi ki normal kitap çünkü e kitap baya göz yoruyor
zeynep cevabına çok güldüm xnkdksdk
zeynep Bağlantıyı görmek için giriş yapın alabilirsin?
Sadece okumak değil; kitapçıdan ,sahaftan veya kütüphaneden kitap seçmekten de çok büyük zevk alıyorum ve bu yüzden normal kitap. (:
Eğer bir e-kitap okuyucun varsa e-kitap. Yoksa normal kitap. Çünkü telefon ya da bilgisayardan okuyunca ekrandan yayılan mavi ışığı asla tam anlamıyla filtreleyemiyorsun. Bu nedenle göz yoruluyor. E-kitap okuyucular ise ona göre tasarlanıyor ve göz yormuyor. Tercihim Bağlantıyı görmek için giriş yapın Fiyatı biraz tuzlu olsa da adamlar yapmış abi demeyi hak ediyor.
Musa_Mert o okuyucunun fiyatına kaç kitap alınır ama 🙂
Musa_Mert O cidden pahalıymış Ben zamanında Kobo Aura H2O edition 2 almıştım. bence gayet güzel o kadar para vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum
Yeniceri kaç kitap alınır?? O ekitap okuyucunun içine kaç tane kitap sığar karşılaştırmak lazım e kitap daha karlı
Yeniceri Hocam o zaten zengin ürünü 😀 . Sizin bizim gibiler ondan almıycak zaten. 😁 Ama Bağlantıyı görmek için giriş yapın da var. Bir kitap ortalama 20 TL olsa yaklaşık 45 kitap fiyatına alınabilir bence.
Hasan_Dogu ortaklaşa girelim istersen diyeceğim de sende vardı sanki :/
Yeniceri ldjslsjsksjs var knk bende okul açılınca benimkine senin içinde kitap alırız ciden normal kitaplara göre çok ucuz
imkan olsa normal kitap derdim ama özellikle virüs günlerinde e-kitap daha kullanışlı olur (ben normal dedim ama)
Hasan_Dogu normalde okuyoruz sanki 🙁
Yeniceri okulda okunmuyor ama ben baya okumaya başladım
Bence E-kitap nedeni: 1-Gece karanlıkken okuyabilirsin 2-İstediğin gibi ışığını ayarlayabilirsin 3-Yazılarını büyütebilirsin 4-Gözlerini yoruyorsa gece modunu kullanabilirsin(kısmen engelliyor). Tabiki bazı kitapların kendisini alıp kütüphanene yerleştirmek lzım geliyor bana.
Eğer kitap okuyucun yoksa: Bağlantıyı görmek için giriş yapın Bağlantıyı görmek için giriş yapın
Hasan_Dogu sussam gönül razı değil işte de buraya da yazamıyorum