Gençlerle Başbaşa kitabı hakkındaki düşünceleriniz neler?Yorumlarda tartışalım istiyorum.
SudenazEltas Hiç okumadım ama internetten konusuna ve okuyanların yorumlarına göre güzel bir kitapmış hatta MEB’in 100 temel eserlerindenmiş fakat her insanın(ben de dahil) bu kitabı akıcı bir şekilde okuyabileceğini düşünmüyorum.
Hmmm, daha önce duymadım. Kitabı öneriyorsan okuyabilirim.
Kitap genel açıdan muvaffak olmaktan, bu oluş yolundaki engellerden ve tehlikelerden kısa ve sade bir anlatımla vecizeler ile taçlandırarak bahseder. Her gencin okumasını ve kesin bir mahiyette rehber edinmesi zatımca tavsiye ediyorum.
Ben şahsen kitabı okurken aşırı tatmin olmadım.Bu büyük ihtimal benim kişisel gelişim kitaplarını sevmemem.Biliyorum kitap sadece bir kişisel gelisim kitabı değil.Hatta çok iyi konulara da değinilmiş.Ancak “Başarmak istiyorsan şunu yap bunu yap” tarzı sözleri sevemiyorum.Ama eğer umut verici sözler duymak isterseniz okunabilecek bir kitap.Gaza getirmiyor değil (◠‿◕)
İstersen benim de okuyacağım birkaç kitap önerebilirim.
huseyintahaerol aslında bunun için ayrı bir başlık açılabilir. Açtığında beni etiketle lütfen, konuyu sabitleyeceğim.
Güzel kitap
Ben sevdim bence mükemmel konulara değinmiş. Sadece bana sıkıntı yapan şey, hafifletilmişini almadığım için çok fazla bilmediğim kelime vardı. Ama onun dışında hoşuma gitti benim.
Başucu kitabıdır üstüne İrade Terbiyesi kitabı eklenebilir.