Yakın zamanda mouseum bozuldu yaklaşık 400 tl bütçem var önerilerinizi bekliyorum. (rahat olsun yeter)
EdwardElricGERCEK Logitech al kriter rahatlıksa bence. Memnun kalırsın. Ben Logitech kullanıyorum ama oyun oynamıyorum, Logitech oyun için nasıl bilemem ama genel olarak çok ergonomik🙂
Bağlantıyı görmek için giriş yapın
Oyun oynuyorsan hangi tür oyunlar oynuyorsun ? Mouse tercihinde oynadığın oyun türü önemlidir.
AhmetFarukKonuk oyun oynuyorum ama sadece rahat olmasını istiyorum
50 liralık mouse al işi bitince bir daha al sonra bir daha… Öyle aşırı fark etmiyor mouse oyunlarda ya da diğer şeylerde sadece alırken dpi değerlerine dikkat et.
Bağlantıyı görmek için giriş yapın Buna bi bak, güzel görünüyor
Ahmet_Turan güzel görünüyor saol
Bağlantıyı görmek için giriş yapın Ayrıca bu ürün benim bizzat 7 yıldır kullandığım mouse, hiç bir memnuniyetsizlik yaşamadım, hâlen kullanıyorum ve kesinlikle çok rahat olduğunu düşünüyorum.
Ahmet_Turan biraz küçük gibi göründü ama yazdım bunu da saol
bence şunu al bunu al demek saçma ama su an bulabilecegin en fiyat performans mouse g102 175 tl
Çok para vermeye gerek yok bence ama basayim parayi diyorsan g305 wireless al 430tl Bağlantıyı görmek için giriş yapın
Nochen saçma dediğim şeyi yaptım gibi ama wireless bi mouse bu kadar iyi olunca tutamadim kendimi
Nochen xd iyiymiş baya bu yazdım bunu da
Gaming Gecesi var incehesap’ta göz at istersen.
Yeniceri güzel indirimler var gibi saol