Evet başka bi hesaptan yazıyorum bildirimler kapanmıyor. E postaya bildirim gelip duruyor.
sinif11 fikrini düzgünce belirtmek veya yardım istemek yerine fake hesaptan böyle bir başlık açman daha acınası belki biri bildirimi kapatmanın yolunu biliyodur
Forumu aktif tutabilmek için istenmediği halde e posta göndermeniz çok acınası bir durum
sinif11 şaka mı yapıyorsunuz, gerçekten aktifliği böyle sağlayacağımızı düşünmenize şaşıyorum. Üyeliğinizi silebilirim isterseniz, sorunu dün yazdığınız zaman araştırmaya başlamıştım ama devam ediyorsunuz.
Haa bir de app storedan daha fazla mail atıyosunuz.
Adım Süleyman Can Özaltın 11/C deyim kendimi yeterince tanıttım
Bu hesabı kendi hesabımdan önce açtım. Troll bir nick ile
Sonra siz bu adı verdiniz
sinif11 siz ? ben kullanıcıyım sadece
Sorunu kendi başıma çözdüm diye düşündüm bildirimleri kapatarak
Ama sizin zorla dayatmanıza dayanamıyorum
O zaman yetlikili biri konuşsun
sinif11 *yetkili
sinif11 gmail de e posta gelmesini istemediğin yerleri susturabliyor olman lazım ama emin değilim
Bağlantıyı görmek için giriş yapın
Mail den engellenmiyor
sinif11 engellemeyi buldum mb
Sorun şurada ben we b sitesi üzerinden bildirim istemediğimi belirtirken neden zorla bildirim atıyorlar
sinif11 gelmemesini istediğin yerden gelen maile tıkla sağ üstte 3 noktadan mute var onu denedin mi
Gelen bildirim ÇAY MI KAHVE Mİ
Geyik konu takibi felan da yok
EdwardElricGERCEK ya da engelle mobilde mute pc de engelle herhalde
sinif11 sorununuz halloldu mu? ve ayrıca keşke banlanmanıza neden olan bir önceki açtığınız konuda küfürlü ifadeler kullanmasaydınız da yardımcı olabilseydik.